Uued projektid sinu postkastis!

ESK VT projekt Ruhnu saarel!

ESK VT projekt Ruhnu saarel!

Ruhnu saarel toimub parasjagu midagi eriti põnevat.
Nimelt toimetavad seal 15.maist kuni 30.maini EstYESi grupiteenistuse raames 11 vabatahtlikku!

Rahvusvaheline tiim on kahe nädala jooksul abiks Liis Talus, korraldab kohalikele noortele põnevaid tegevusi ja rahvusvahelisi kultuuriõhtuid, arutleb läbi mitteformaalõppe meetodite tervisliku eluviisi üle ning aitab ette valmistada ja läbi viia armastatud spordisündmust Liise jooks Ruhnu saarel.

 

The activity is part of the annual programme of the informal network IGnet funded by the European Union.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://estyes.ee/wp-content/uploads/2019/05/bonding-daylight-friends-1645634-e1559211674150.jpg);background-size: cover;background-position: center bottom;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}
  • Application Form    malefemale