Uued projektid sinu postkastis!

Grupiliider Marieta kogemus noortevahetuselt Itaalias

Grupiliider Marieta kogemus noortevahetuselt Itaalias

Mõnda aega tagasi toimus Itaalia noortevahetus nimega Changing The Narratives. Meie sihtkoht oli kaunis Monte Barro, kus me veetsime meeldejäävad 12 päeva mägede vahel.

 

Osales noori mitmest erinevast riigist, sealhulgas Eestist, Itaaliast, Hispaaniast, Saksamaalt, Lätist ja Rootsist. Projekti eesmärk oli arutleda noorte vaimse tervise teemadel ning kasutada kunsti ja  loovust selle käsitlemisel. Lõppeesmärgiks oli luua graafilised koomiksid, mis kajastaksid vaimse tervise olulisust.

 

 

Projekti käigus õppisime endasse sügavamalt vaatama ning mõistma meie tundeid ja emotsioone. Oli hetki, kus tegevus oli üsna intensiivne, kuna vaimne tervis on tundlik teema, mis võib esile kutsuda erinevaid reaktsioone. Toimusid ka mitmed töötoad, kus saime õppida koomiksite joonistamise põhitõdesid ning kuidas edastada oma ideid ja joonistusi graafiliselt.
Igaüks sai luua oma lõputöö, mis oli väljas ka ägedal lõpuüritusel Milanos. Koos olid imelised inimesed, kellega tekkis tugev grupidünaamika ning viimasel päeval hüvasti jätta oli tohutult kurb. Kuid Erasmuse projektidega on tore asi see, et kui kord juba lähed, siis ilmselt lähed veel ning võimalus vanu tuttavaid kohata on alati olemas.

 

Changing The Narratives oli unustamatu kogemus, mis avardas meie silmaringi ning aitas meil mõista veelgi rohkem vaimse tervise olulisust. Oleme tänulikud, et saime selles imelises seikluses osaleda ning loodame, et meie koomiksid aitavad ka teistel mõista ja avastada vaimse tervise tähtsust noorte seas.

 

Tutvu osalejate lõputöödega SIIN

 


Warning: Undefined array key 0 in /data02/virt60195/domeenid/www.estyes.ee/htdocs/wp-content/themes/dfd-native/inc/loop/posts/post_single.php on line 279

Warning: Attempt to read property "slug" on null in /data02/virt60195/domeenid/www.estyes.ee/htdocs/wp-content/themes/dfd-native/inc/loop/posts/post_single.php on line 279
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://estyes.ee/wp-content/uploads/2019/05/bonding-daylight-friends-1645634-e1559211674150.jpg);background-size: cover;background-position: center bottom;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}