Uued projektid sinu postkastis!

Otsime Viljandimaale mentorit!

Otsime Viljandimaale mentorit!

Otsime Tipu Looduskooli ESK vabatahtlikule Selenale Hispaaniast (23-aastane) mentorit. Mentor on kui kohalik sõber, kes aitab siinse eluga kohaneda ja pakub vajalikku tuge.
Ootame sind kandideerima olenemata varasemast kogemusest või kas oled ise EVS/ESKi teenistust teinud. Peaasi, et oled täisealine.
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://estyes.ee/wp-content/uploads/2019/05/bonding-daylight-friends-1645634-e1559211674150.jpg);background-size: cover;background-position: center bottom;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}
  • Application Form    malefemale