Uued projektid sinu postkastis!

Noortelaagrite hooaeg 2022 on alanud!

Noortelaagrite hooaeg 2022 on alanud!

Noortelaagris osalemine võimaldab tundma õppida erinevaid kultuure, elada mõnda aega võõras keskkonnas ja leida sõpru üle maailma. Lisaks annab see hea inglise (või ka mõne muu) keele praktika. Laagris osalemine annab erakordse võimaluse veeta üks aktiivne/alternatiivne puhkus, saades seeläbi kustumatuid elamusi. Leia oma projekt siit! Osalemise tingimuste kohta saad lugeda siit.

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://estyes.ee/wp-content/uploads/2019/05/bonding-daylight-friends-1645634-e1559211674150.jpg);background-size: cover;background-position: center bottom;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}
  • Application Form    malefemale