Uued projektid sinu postkastis!

CCIVS otsib Tallinnasse võrgustiku koordinaatorit! Tähtaeg 1. aprill.

CCIVS otsib Tallinnasse võrgustiku koordinaatorit! Tähtaeg 1. aprill.

CCIVS (Coordinating Committee for International Voluntary Service) otsib peagi avanevasse Tallinna kontorisse võrgustiku koordinaatorit (CCIVS Network Coordination Officer). 1948. aastal asutatud mittetulunduslik organisatsioon koordineerib vabatahtliku tegevuse võrgustikku üle maailma.  Võrgustikku kuulub 188 liiget ning suur osa organisatsiooni tööst seisneb üleilmses vabatahtliku tegevuse propageerimises. Kandideeri siin

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://estyes.ee/wp-content/uploads/2019/05/bonding-daylight-friends-1645634-e1559211674150.jpg);background-size: cover;background-position: center bottom;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}
  • Application Form    malefemale