Uued projektid sinu postkastis!

Hakka mentoriks!

Hakka mentoriks!

Uus Euroopa Solidaarsuskorpuse hooaeg on algamas ja muidugi tähendab see üht – otsime vabatahtlikele mentoreid!
Mentori on justkui esimene kohalik sõber, kes aitab paremini uues keskkonnas kohaneda, oskab abistada igapäevaelulistes olukordades ja soovitada salapäraseid pärleid, mida külastada, kogeda, maitsta… Mentori aitab luua igavesti meeldejääva aasta! 🤩
Ootame sind kandideerima olenemata varasemast kogemusest või kas oled ise EVS/ESKi teenistust teinud. Peaasi, et oled täisealine ja elad Eestis. Kandideerida saad siin: https://forms.gle/XY5mHdvP8EXGBswA8

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://estyes.ee/wp-content/uploads/2019/05/bonding-daylight-friends-1645634-e1559211674150.jpg);background-size: cover;background-position: center bottom;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}
  • Application Form    malefemale