Uued projektid sinu postkastis!

Mehhiko üliõpilasi premeeriti reisiga Eestisse

Mehhiko üliõpilasi premeeriti reisiga Eestisse

Oktoobris käisid meil juba neljandat korda külas Mehhiko Guanajuato osariigist 12 silmapaistvamat üliõpilast, keda premeeriti 10-päevase õppereisiga. 


Image module

Õppeprogrammi korraldasime noortele koos pikaajalise partneriga Vive Mexico ja seda rahastas Mehhiko Guanajuato osariik.  Mehhiko Guanajuato osariigi sooviks oli anda noortele võimalus end arendada nii teadmiste poolest kui ka keeleliselt.

Seetõttu sai õppeprogrammi sisu välja töötatud koostöös mitmete erinevate Eesti haridus- ja kultuuriorganisatsioonidega ning vabaühendustega, kes väärtustavad sarnaselt meiele mitteformaalset õpet. 

Me külastasime mitmeid olulisi organisatsioone, sealhulgas Rakett69 Teadusstuudiod, Eesti Vabaõhumuuseumi, e-Estoniat, Tartu Ülikooli, AHHAA teaduskeskust, IZUM youth clubi, Ukraina Kultuurikeskust ja Changemakers OÜ-d. Tutvusime ka Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuuri tegevusega ning avastasime veel mitmeid põnevaid kohti Helsingis. 

See oli nii meie kui ka külaliste jaoks põnev ja hariv kogemus, sest koostööpartnerid avasid oma tegevuste telgitaguseid. Nad rääkisid Eesti haridusmaastiku olukorrast üldiselt ning jagasid ka oma tulevikumõtteid. 

Koostöös Vive Mexicoga korraldame ka igal aastal Mehhikos vabatahtlike laagreid. Lisainfo siin.

Lühike mälestus läbi meie külaliste silmade:

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://estyes.ee/wp-content/uploads/2019/05/bonding-daylight-friends-1645634-e1559211674150.jpg);background-size: cover;background-position: center bottom;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}
  • Application Form    malefemale