Uued projektid sinu postkastis!

EstYESi meeskond käis Ruhnus tööülesandeid üle andmas ja tulevikuplaane tegemas

EstYESi meeskond käis Ruhnus tööülesandeid üle andmas ja tulevikuplaane tegemas

22.-24. august käis EstYESi meeskond Ruhnus, et võtta aeg ja anda tööotsad üle uutele EstYESi Euroopa Solidaarsuskorpuse koordinaatoritele Kristiine Eliisele ja Sarahile. Lisaks arutati üheskoos MTÜ hetkeseisu, tulevikku ning arengupunkte.

Augusti lõpuga lõpetavad EstYESis töö Lisete ja Caroline, kes liitusid MTÜ-ga juba kolm aastat tagasi.  Kindlasti ei tähenda see aga koostöö katkemist vaid ainult uusi ja põnevaid kohtumisi ja koostööprojekte.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://estyes.ee/wp-content/uploads/2019/05/bonding-daylight-friends-1645634-e1559211674150.jpg);background-size: cover;background-position: center bottom;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}
  • Application Form    malefemale