Uued projektid sinu postkastis!

Rahvusvaheline koolituskursus laagrijuhtidele GoTEENs projekti raames

Rahvusvaheline koolituskursus laagrijuhtidele GoTEENs projekti raames

16.-21. mai 2022 osalesid 14 laagrijuhti Eestist, Prantsusmaalt, Kreekast, Hispaaniast, Itaaliast, Jaapanist, Indiast ja Kanadast Erasmus+ KA2 projekti GoTEENs raames toimunud koolitusel.

Tegemist on Erasmus+ programmi poolt rahastatud projektiga (Go with Teenagers’ Engagement and Empowerment through Networking), mille eesmärk on arendada partnerorganisatsioonides Eestis, Prantsusmaal, Hispaanias, Itaalias, Kreekas, Jaapanis, Indias ja Kanadas noortele korraldatud laagrite kvaliteeti.

Osalejad said arendada oma oskusi ja teadmisi teismeliste pedagoogika vallas, toimusid debatid, mõtisklus- ja jagamishetked ning õpiti erinevaid tööriistu ja meetodeid, et valmistada noori juhte ette rahvusvaheliste laagrite juhtimiseks.

2022 suvel toimuvad laagrite grupijuhtide vahetusprojektid, mille raames tulevad osalejad Kreekast ja Jaapanist töövarjuks EstYESi laagritesse ning meie grupiliidritel on võimalus osaleda töövarjuna Kreeka ja Prantsusmaa projektides.

GoTEENs projekti kaasrahastab Euroopa Liidu Erasmus+ programm 🇪🇺


Warning: Undefined array key 0 in /data02/virt60195/domeenid/www.estyes.ee/htdocs/wp-content/themes/dfd-native/inc/loop/posts/post_single.php on line 279

Warning: Attempt to read property "slug" on null in /data02/virt60195/domeenid/www.estyes.ee/htdocs/wp-content/themes/dfd-native/inc/loop/posts/post_single.php on line 279
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://estyes.ee/wp-content/uploads/2019/05/bonding-daylight-friends-1645634-e1559211674150.jpg);background-size: cover;background-position: center bottom;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}