Uued projektid sinu postkastis!

Alliance of European Voluntary Service Organizations võrgustiku kohtumine Tallinnas!

Alliance of European Voluntary Service Organizations võrgustiku kohtumine Tallinnas!

31.03-04.04 korraldab MTÜ EstYES Tallinnas rahvusvahelise võrgustiku Alliance of European Voluntary Services tehnilist kohtumist. Kohtumise raames tulevad Tallinnasse võrgustiku partnerid maailma eri riikidest. Lisaks omavahelistele läbirääkimistele soovime 3. aprilli õhtul kutsuda Eesti noori ja igas vanuses vabatahtlike kohtuma meie projektiparneritega üle maailma, et saada vastuseid olulistele küsimustele või saada ülevaade oma võimalustest.

Esialgne kava:

18:00 – 18:10 Tee, kohv
18:10 – 18:15 Tervitussõnad ja lühiülevaade väliskülalistest
18:15 – 18:45 SEEDS Iceland projektid + Q&A
18:45 – 18:55 Ergutus
18:55 – 19.25 ViVa Mexico projektid + Q&A
19.25 – 20:00 Q&A kõigi esindatud organisatsioonidega + võimalus üks ühele vestelda.
Üritus on tasuta, aga vajalik on registreerimine https://forms.gle/kKQHUtLuVE7VWMPV6

Esindatud organisatsioonid:

 • Allianssi Youth Exchanges (Soome)
 • Alternative-V (Ukraina)
 • Associação dos Jovens Voluntários (AJOV) (Mosambiik)
 • Associazione InformaGiovani (itaalia)
 • COCAT (Hispaania)
 • Compagnons Bâtisseurs (Association nationale Compagnons Bâtisseurs) (Prantsusmaa)
 • Compagnons Bâtisseurs Belgique – CBB (Belgia)
 • Concordia France (Prantsusmaa)
 • Concordia UK (UK)
 • De Amicitia (Hispaania)
 • Egyesek Youth Association (Ungari)
 • ELIX Conservation Volunteers (Kreeka)
 • FIYE Poland (Poola)
 • GHD (Türgi)
 • Grenzenlos – Interkultureller Austausch (Austria)
 • GSM – Youth Services Centre (Türgi)
 • HUJ-Voluntary Service of Armenia (Armeenia)
 • IBG (Saksamaa)
 • ICJA (Saksamaa)
 • ICYE Japan (Jaapan)
 • ijgd e.V. (Saksamaa)
 • INEX-SDA (Tšehhi)
 • IPDJ – Instituto Português do Desporto e Juventude (Portugal)
 • Jaunatne smaidam (Youth 4 Smile) (Läti)
 • JAVVA (Belgia)
 • Jeunesse et Reconstruction (Prantsusmaa)
 • Legambiente Onlus (Itaalia)
 • Lunaria (Itaalia)
 • MS Denmark (Taani)
 • NiG e.V. (Saksamaa)
 • Open Houses e.V. (Saksamaa)
 • SEEDS Iceland (Island)
 • SIW (Holland)
 • Solidarités Jeunesses (Prantsusmaa)
 • SVI Spain (Hispaania)
 • VIVE MEXICO (Mehhiko)
 • WCIA (UK)
 • Youth Volunteer Organization LEADERSHIP (Kõrgõzstan)

 


Warning: Undefined array key 0 in /data02/virt60195/domeenid/www.estyes.ee/htdocs/wp-content/themes/dfd-native/inc/loop/posts/post_single.php on line 279

Warning: Attempt to read property "slug" on null in /data02/virt60195/domeenid/www.estyes.ee/htdocs/wp-content/themes/dfd-native/inc/loop/posts/post_single.php on line 279
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://estyes.ee/wp-content/uploads/2019/05/bonding-daylight-friends-1645634-e1559211674150.jpg);background-size: cover;background-position: center bottom;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}