Uued projektid sinu postkastis!

Helena kahenädalane teenistus Kreekas

Helena kahenädalane teenistus Kreekas

pilt3

Kahenädalane teenistus Kreekas

 

Veetsin juulis kaks nädalat vabatahtlikuna väikeses Kreeka mägikülas Peloponnesose poolsaarel. Minu valitud projekti eesmärgiks oli koostöös kohalike noortega hooldada ja rajada metsas jalgteid, mida kohalikud elanikud kasutavad nii matkamiseks kui linnade vahel liikumiseks. Töö ise füüsiliselt raske ei olnud, samuti oli alati olemas keegi, kellelt abi ja nõu küsida.

Kaks nädalat tundub justkui lühike aeg, kuid selle sisse mahtus väga palju lõbusaid seiku, matkamist, üritusi, Kreeka keele tunde, ujumist, head toitu ja ka tööd. Tööpäevad olid enamasti 4-tunnised ja leidsid aset päeva esimeses pooles, seega peale lõunasööki olime sageli kas vabad või osalesime kreeka keele tundides. Vabad päevad ja õhtupoolikud veetsime peamiselt mere ääres või sõitsime rongiga mõnda suuremasse linna. Õhtud, mille veetsime külas, olid alati täis üllatusi. Meid kutsuti nii kohalike sünnipäevadele kui ka pulmapeole. Iga päev oli tegevust täis, kordagi ei olnud igav ja selle vahel me leidsime aega, et ka üksteisega väga headeks sõpradeks saada.

Ma arvan, et vabatahtlikuna välismaal töötamine on kindlasti üks kõige õpetlikumaid ja toredamaid kogemusi. Estyes’i kaudu kandideerimine ja mineku planeerimine on tehtud nii mugavaks ja lihtsaks ning igal juhul võiks iga noor seda võimalust vähemalt korra elus kasutada.

 

pilt1

pilt5

pilt4

pilt3

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://estyes.ee/wp-content/uploads/2019/05/bonding-daylight-friends-1645634-e1559211674150.jpg);background-size: cover;background-position: center bottom;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}#main-content .dfd-content-wrap {margin: 0px;} #main-content .dfd-content-wrap > article {padding: 0px;}@media only screen and (min-width: 1101px) {#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars {padding: 0 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars > #main-content > .dfd-content-wrap:first-child {border-top: 0px solid transparent; border-bottom: 0px solid transparent;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width #right-sidebar,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width #right-sidebar {padding-top: 0px;padding-bottom: 0px;}#layout.dfd-portfolio-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel,#layout.dfd-gallery-loop > .row.full-width > .blog-section.no-sidebars .sort-panel {margin-left: -0px;margin-right: -0px;}}#layout .dfd-content-wrap.layout-side-image,#layout > .row.full-width .dfd-content-wrap.layout-side-image {margin-left: 0;margin-right: 0;}