Uued projektid sinu postkastis!

Liidrina rahvusvahelisse vabatahtlike laagrisse Eestis

Liidrina rahvusvahelisse vabatahtlike laagrisse Eestis

Soovid olla osa rahvusvahelisest kogemusest siinsamas Eestis? Tule liidriks vabatahtlike laagrisse!

 

Igal aastal otsime aktiivseid inimesi, kes sooviksid ennast proovile panna Eestis toimuvates rahvusvahelistes laagrites liidrina. Laagri edu sõltub suuresti liidrile pandud ülesannete täitmisest, seega on laagriliidri valik ja ettevalmistus väga tähtis. Laagriliidri tähtsateks omadusteks on enesest lugupidamine, ausus, enesekindlus, julgus, õiglus, paindlikkus, hea huumorimeel, hea organiseerimisvõime ja oskus võtta initsiatiivi. Enamik laagreid toimuvad juulis ja augustis ja kestavad umbes 2 nädalat.

 

Rahvusvahelise noortelaagri liidri põhilisteks ülesanneteks on:

  • koordineerida suhteid vabatahtlike, organiseeriva organisatsiooni (k.a kontoritöötajad), projektipartnerite (grupp, organisatsioon, vald, asutus vms) ja kohalike inimeste vahel;
  • esindada tema vabatahtliku organisatsiooni ideid, eesmärke, huve ja töömeetodeid suheldes vabatahtlike, projektipartnerite või kohaliku omavalitsusega;
  • organiseerida vaba aja tegevusi;
  • organiseerida tööd, et see oleks efektiivne;
  • organiseerida laagris õppeprogrammi.

 

Anna endast märku ja küsi lisa: [email protected]

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://estyes.ee/wp-content/uploads/2019/05/bonding-daylight-friends-1645634-e1559211674150.jpg);background-size: cover;background-position: center bottom;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}
  • Application Form    malefemale