Uued projektid sinu postkastis!

Nele intsatiivprojekt!

Nele intsatiivprojekt!

Meie armas vabatahtlik Nele tegi oma lasteaias viltimisürituse, kus lapsed said endale ise midagi luua! Pokude rühmal oli võimalus katsetada uut käelise tegevuse vormi, mis toetab ka kehalist õppimist. Lisaks tekkisid armsad mälestused, mis jäävad nendega. Rohkem saab lugeda ka siit!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://estyes.ee/wp-content/uploads/2019/05/bonding-daylight-friends-1645634-e1559211674150.jpg);background-size: cover;background-position: center bottom;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}
  • Application Form    malefemale