Uued projektid sinu postkastis!

CCIVS otsib töötajaid!

CCIVS otsib töötajaid!

CCIVS otsib enda kollektiivi sügisest Development Officeri! Töökeskkonnaks on Eestis EstYESi kontor, kuid organisatisoonid ei ole omavahel ühendatud. Üleskutset näeb siin.

Samuti otsitakse DO juurde koordinaatorit, kolmveerand kohaga. Üleskutset näeb siin.

Julget kandideerimist!

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://estyes.ee/wp-content/uploads/2019/05/bonding-daylight-friends-1645634-e1559211674150.jpg);background-size: cover;background-position: center bottom;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}
  • Application Form    malefemale