Uued projektid sinu postkastis!

CCIVS otsib Eestisse töötajat!

CCIVS otsib Eestisse töötajat!

Uudis kõikidele uute väljakutsete otsijatele!

1948 aastal loodud CCIVS – The Coordinating Committee for International Voluntary Service – on MTÜna tegutsev rahvusvaheline organisatsioon, mis pühendub vabatahtliku tegevuse arendamisele. 2021 aastal tuuakse nende kontor Tallinnasse, mistõttu otsitakse uut arendusjuhti! Kui see on midagi sulle, siis loe rohkem, millised on tingimused ja kuidas kandideerida!

NB! Organisatsioon ei ole ühendatud EstYESiga, tahame lihtsalt aidata üleskutsel jõuda õige inimeseni 🙂

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://estyes.ee/wp-content/uploads/2019/05/bonding-daylight-friends-1645634-e1559211674150.jpg);background-size: cover;background-position: center bottom;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}
  • Application Form    malefemale