Uued projektid sinu postkastis!

EstYESi tiim

EstYESi tiim

Tulenevalt praegusest seisust Eestis viiruse levikuga ja meie kõigi oma tervise hoidmisest, oleme ka meie, kogu EstYESi tiim, kuni märtsi lõpuni kodukontoris. Ära muretse, meilidele ja telefonile vastame ikka, võid julgelt kirjutada! Siiski palume mõistvat suhtumist – meid ei ole palju ja mõnikord läheb vastuse leidmisega aega.

Due to the situation with the virus and Estonian Government decisions, we will work from home offices until the end of March. We are still answering emails and phone calls, so do not worry. Still, please keep in mind that there are only a few of us, so it might take a few days for us to find solutions to all of your questions and concerns.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://estyes.ee/wp-content/uploads/2019/05/bonding-daylight-friends-1645634-e1559211674150.jpg);background-size: cover;background-position: center bottom;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}
  • Application Form    malefemale