Uued projektid sinu postkastis!

Projektid riskipiirkondades

Projektid riskipiirkondades

Seoses viiruse levikuga on valdav osa Erasmus+ projekti rahastuse saanud projektid tühistatud ja/või edasi lükatud. Välja valitud osalejatega on juba ühendust võetud ning olukorda selgitatud. Kui sul on huvi mõne konkreetse projekti osas, siis vaata pakkumisest üle, kas see projekti on edasi lükatud või mitte. ESCi teenistust tegevatel vabatahtlikel soovitame ja palume mitte reisida ringi ning võtta kasutusele meetmed enda tervise hoidmiseks.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://estyes.ee/wp-content/uploads/2019/05/bonding-daylight-friends-1645634-e1559211674150.jpg);background-size: cover;background-position: center bottom;background-attachment: fixed;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 400px;}div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container.dfd_stun_header_vertical_parallax {-webkit-transform: -webkit-translate3d(0,0,0) !important;-moz-transform: -moz-translate3d(0,0,0) !important;-ms-transform: -ms-translate3d(0,0,0) !important;-o-transform: -o-translate3d(0,0,0) !important;transform: translate3d(0,0,0) !important;}
  • Application Form    malefemale